Powered By Blogger

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ανηθικα σωστα-λαθη

 
 
 
 
 
Εχεις ποτε κανει κατι το οποίο να θεωρητε ανήθικο αλλα να το γουστάρεις τοσο πολυ ώστε να μην σε νοιάζει,να μην σε νοιάζει ουτε για τα λόγια του κόσμου, ουτε για το πως θα το διαχειριστεί ακομα και ο ίδιος σου ο εαυτός...

 Βήματα γρήγορα, επιπόλαια και τις περισσότερες φορές βήματα που οδηγούν ολοένα πιο πολυ στο λαθος... Μα δεν σε νοιάζει...Ζωή μου λες και δεν εχεις και άδικο, αλλωστε αν το φιλόσοφισεις κανένας δεν θα νοιαστεί,στο λεω εγω που σε μια συζητήση που ειχα για μια μεγαλη αλλαγή που ηθελα να κανω στη ζωή μου,ένας απο τους ανθρωπους που έπρεπε να με ακούσει,με συμβούλεψε πως θα πληγωθεί με αυτη την αλλαγη...!Το οτι μεχρι τοτε πληγώνομουν εγω,το οτι αν τα πραγματα παρέμεναν ετσι θα καταντουσα ζωντανή-νεκρή δεν το σκευτηκε κανεις...Ουσιαστικά λοιπον παρέμενα στην ίδια κατάσταση, για κάποιους που δεν νοιαζόταν για μενα,και προστάτευαν μεσα απο μενα,τον ιδιο τουs τον εαυτό..!

Τι θα πει ο κοσμος...καθε φορα που ακούω αυτη την φράση με πιάνει μια έντονη αλλεργία και γεμίζω με ψιλά σπυράκια γύρω γυρω απο το λαιμό μου...
Οτι θέλει ας πει,οτι και να κανεις θα πει....!
Κοσμος ειναι και λεει,λεει πιο πολλα απο οσα θα έπρεπε,λεει τόσα που δεν πρεπει...Μα δεν μπορεις να τα βάλεις μαζι του,οχι μονο γιατι δεν θα τα βγάλεις πέρα, αλλα γιατι δεν υπαρχει λόγος να προσπαθεις να δώσεις σε ανθρωπους που δε σε ξερουν να καταλάβουν...Δεν σε νοιαζει να καταλαβουν..!

Μην δάκρυζεις και κοιτά εσενα ,εσενα που αν δεν σε νοιαστεις δεν θα σε νοιαστεί κανεις και οταν λεω κανεις το εννοώ,όλοι κοιτάνε εσενα σύμφωνα με το πως εισαι απέναντι τους,..Οχι πως εισαι μεσα σου...Και ειναι άσχημο να ξερεις πως παντα θα βάζουν την ευτυχεια τους πανω απο την δική σου και πως καποιες φορές θα σε χρησιμοποιούν για να την πετύχουν,μα ετσι ειναι κ δεν αλλάζει...Κανε τα λαθη σου, οσο πιο λαθος γίνεται αν μεσα απο αυτα εισαι ευτυχισμένη ...αλλωστε πραγματικά πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι λαθος οταν σε κανει να γελας, να ερωτεύεσαι ,και να πονας τοσο ώστε να νιώθεις ζωντανή..!
 
                                                                                   
                                                                                      Στο πιο σωστο μου λαθος ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου